Christie's представить роботи Уорхола та Пікассо на аукціоні в жовтні

Аукціонний дім Christie's влаштовує торги, на яких представить ексклюзивні роботи відомих майстрів. Щоб вразити колекціонерів мистецтва, організатори зберуть картини Марселя Дюшана, Пабло Пікассо, Су Тумбли та Енді Уорхола. 

Топ-лотом аукціону стане одна з перших картин Уорхола, присвячена техніці шовокграфії, «Coke Bottle» яку оцінили в 1800 000 фунтів стерлінгів.

Картина розповідає історію про новинки в культурі двадцятого століття. Працюючи самостійно, Уорхол виявив метод. який буде домінувати в його творчості протягом наступних двадцяти п'яти років. Це був перший брендовий об'єкт, який зобразив Уорхол. Тим не менш цей знаковий образ також несе інтимні, відтягнуті рукою відривки приватної відданості. Пуста пляшка доведена до блиску чорними шовкографычними чорнилами, ручний розпис з блідо-зеленому та білому кольорах. Вона- унікальна серед десяти робіт цієї серії.

Крім цього на заході планують продати портрет Френка Ауербаха Леона Кософа, цінений в  £ 450 000 - £ 650 000. Також картина Альберто Джакометті "Аполон" із колекції Антоні Тапі та композиція Ніколаса де Сталя  (£ 220 000 - 280 000фунтів стерлінгів), яка  була спочатку виставлена в рамках  проекта "Петиц-Формати" в Galerie Beyeler.

La boîte en valise - це "Портативний музей Марселя Дюшена", збірник майже всіх витворів мистецтва художника в мініатюрі, який також являється своєрідним оригінальним витвором мистецтва в Дюшампианському стилі з оцінкою  £ 300,000-500,000.

Алессандро Діоталлелі, спеціаліст післявоєнного та сучасного мистецтва, Christie's помічає: "Художня галерея часто знаходиться в середині світу. Уявляючи найбільший з маленьких, Up Close - це спеціальний аукціон та виставка, яка надає новий досвід роботи". 

Осінні торги від Christie's - серії аукціонів після війни та сучасного мистецтва за час лондонського тижня  Frieze, які є ізюминкою найважливіших тижнів у світовому календарі мистецтва. Аукціон відбудеться 3 жовтня 2017 року.

Ukraine Art News рекомендує:

У КИЄВІ ПРЕДСТАВИЛИ УНІКАЛЬНИЙ ПЕТРИКІВСЬКИЙ РОЗПИС В РАМКАХ ПРОЕКТУ “ДИВОСВІТ УКРАЇНСЬКОГО МИСТЕЦТВА”

БЕЗКІНЕЧНІСТЬ ПРИРОДИ В КАРТИНАХ ХУДОЖНИКА ЕЙВІНДА ЕРЛА

 

 

 

 

 

28.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *