Фанати "Гри престолів" зможуть "відвідати" всі сім королівств знаменитого серіалу

Туристичний сайт Liligo представив путівник по місцях зйомок популярного серіалу "Гра престолів", з відвідуванням всіх семи королівств Вестерос.

В маршрут включені шість основних країн, де знімали кіносагу. Міста Калгарі (Канада) і Лос-Анджелес (США), де були зняті кілька епізодів, в гід не увійшли. Вся подорож триватиме три дні та дев'ять годин у повітрі. Мінімальні туристичні витрати для одного бажаючого 2185 доларів США. 

1. Іспанія

Зйомки сцен королівства Дорна проходили в Севільї. Дотракійске море знімали в напівпустельній місцевості Барденас-Реалес в провінції Наварра.

Іспанія

2. Мароко

Залив работорговців - це в реальності марокканське місто Ес-Сувейра. Кілька століть тому там дійсно був ринок рабів.

Мароко
3. Мальта

Там знімали майже всі сцени першого сезону. Місцем зйомки весілля Дейенеріс Таргаріен і кхала Дрого, командира загону дотракійцев, був обраний мальтійський острів Гозо.
Мальта

4. Хорватія

Третій і четвертий сезони серіалу знімали в Старому місті Дубровника. Декораціями стали Княжий палац, палац Спонца, фортеця Ловріенац і вежа Мінчета. Кілька сцен п'ятого сезону були зняті в палаці Діоклетіана в Спліті.

Хорватія

5. Великобританія, Північна Ірландія

Там знімали Королівський тракт, Штормові Землі, казарми Чорного замку і Суворий будинок. Прототипом родового гнізда Старків Вінтерфелла став замок Вард неподалік від Белфаста.

Великобританія, Північна Ірландія

6. Ісландія

В країні льодовиків творці серіалу розмістили крайню північ Вестерос - землі, що знаходяться за великою Стіною. У серіал потрапили суворі види вулкана Снайфедльсйекюдль і печера Гроутагьяу, де влаштували побачення Джон Сноу і Ігрітт.

Ісландія
 
Ukraine Art News рекомендує:
 
 
 
31.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *