Фотографії Віктора Хабчі "дозволяють" пофантазувати

Поєднуючи реальність зі своїми фантазіями, Віктор Хабчі (Victor Habchy) створює химерні зображення, які дозволяють глядачеві поглянути на звичний навколишній світ з іншого боку. Ось уже кілька років французький художник дивує шанувальників своєї творчості фантастичними знімками, які об'єднують в одне ціле можливості людської уяви та пейзажну і портретну фотозйомку. Останні його роботи - яскраве тому підтвердження.



Головною особливістю портфоліо Хабчі є унікальна чарівна атмосфера, якою наскрізь просякнуті кожна з його робіт. Перетворивши свою любов до подорожей в свою професію, фотограф їздить різними країнами світу і запам'ятовує дивовижні пейзажі, які пізніше стають фоном для його естетичних композицій. Однак, попри чарівні види, центральне місце в творчості майстра займає людина. 



«Люди - це те, що стало для мене найцікавішим під час моєї подорожі по планеті. Я отримую задоволення від того, щоб викрити те, що захоплює мою уяву. Люди - це найголовніше як в моєму житті, так і в моїй творчості», - поділився Віктор Хабчі.

15.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *