“Квіткове тренування”: Даша Квіткова запрошує на велике тренування заради дітей!

25 травня інфлюенсерка та амбасадорка соціальних проектів Даша Квіткова запрошує всіх охочих на наймасштабніше тренування України, яке відбудеться під відкритим небом, на великому паркінгу ТРЦ Blockbuster Mall у Києві. Тренування пройде задля допомоги дітям, які борються з раком. 

Більше, ніж 500 бажаючих зберуться разом, щоб зайнятися спортом, обмінюватися енергією та запалом, встановити Рекорд України та допомогти дітям. Тренування проведуть четверо відомих українських тренерів та сама Даша Квіткова, для якої спорт є невід’ємною частиною життя. 

Головною метою заходу є збір для дітей, які проходять лікування від раку. Усі донати за участь у тренуванні будуть направлені на допомогу підопічним фонду "Таблеточки". 

Учасників “Квіткового тренування” чекають розіграші від партнерів заходу, серед яких: PUMA, Бон Буассон, Love.epil, Lotus Home, INTERTOP, iHerb та виступи відомих українських артистів, імена яких будуть анонсовані вже зовсім скоро. 50 early-birds, які зареєструються першими на тренування отримають подарунки від спортивного партнеру “Квіткового тренування” – бренду PUMA.

Не зволікай! Реєструйся та тренуйся заради дітей: https://kvittkova-sport.com.ua/training 

 

10.04.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *