Sotheby's провів торги післявоєнної та сучасної фотографії

Торги Sotheby's післявоєнної та сучасного фото завершилися вчора у Нью-Йорку з загальною сумою 2,5 мільйона доларів. Відомо, що аукціона проводився компанією «The Storybook Life», групою із 76 хромогенних відбитків, яка швидко піднялась в оцінку 468 500 доларів США  - більше ніж в 4 рази перевищила попередню оцінку.

В Ames Collection представили найкращі роботи провідних американських та німецьких фотографів кінця ХХ та початку XXI століття. Томас Струт в Нью-Йоркі відкрив аукціон, продавши за 68 750 доларів фотознімки, що більше ніж в два рази перевищує попередню оцінку робіт. Також пустили з молотка роботу Struth Mailänder Dom, яка була представлена майже на усіх масштабних виставках та публікаціях фотографа. Колекція доробку фотографа досягла позначки 456 500 доларів.

За межами Ames Collection, була продана робота Філіпа Лорки  diCorcia (The Complete Storybook Life) за $ 468 500.

Ця робота справила фурор на попередньому аукціоні в квітні 2016, коли була продана за 106 250 доларів. ife Storybook (The Complete Series) придбав Кевін Мур для Ніона МакЕвоя, засновника фонду мистецтв МакЕвой.

Акто та фотограф Норман Рідус дебютував на цих торгах. Його шедеври були продані за 9 375 доларів США, гроші будуть переведені жертвам урагану. Емілі Бієрман , керівник відділу фото Sotheby's в Нью-Йорку, прокоментувала: "Команда задоволена результатами. Ми побачили велику зацікавленість роботами художників з різних країн, особливо Томаса Струта, Хелени Алмейди та Кохеі Йосіюкі".

Ukraine Art News рекомендує:

CHRISTIE'S ПРЕДСТАВИТЬ РОБОТИ УОРХОЛА ТА ПІКАССО НА АУКЦІОНІ В ЖОВТНІ

ПОЛОТНО КАНДИНСЬКОГО ПРЕДСТАВЛЯТЬ НА АУКЦІОНІ SOTHEBY’S

 

 

 
 

 

30.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *