Полотно Уінстона Черчілля продали за £357,000 на аукціоні Sotheby's

Аукціонний дім  Sotheby's продав одну з найвідоміших робіт Уінстона Черчілля за £357,000. Наша редакція раніше повідомляла про те, що Знамениту картину Уінстона Черчілля пустять з молотка на аукціоні  Sotheby's

Роботи видатного британського політика дуже популярні, рекордна ціна на аукціоні мистецтва за одне з  його полотен сягає £1.8 млн. 

На відміну від багатьох його пейзажів створених у Чартвелі, цей живопис досить незвичний. Дане полотно - зразковий нарис в особливій тональності та практично абстракції, який поєднує кілька відтінків зеленого та коричневого кольорів. Дивовижний ефект з золотим кольором створює дивовижне враження життєвого спокою через яскраві спалахи апельсинового відтінку.

черчиль

Абсолютний рекорд на торгах встановила потужна картина Крістофера Невінсона під назвою "Зоря". З естимейтом в       £ 700,000-1,000,000 робота пішла з молотка за £1.9  млн. 

Полотно чудово втілює в собі найкращі риси стилю Невінсона періоду між 1914 і 1916 рр. Картина вперше була виставлена на виставці 1922 року в престижній Галереї Лестера. Полотно з'явилося на торгах мистецтва вперше за 53 роки перебування у приватних колекціях.

сотбис невинсон

Sotheby's — четвертий найстаріший аукціонний дім світу. Разом із аукціонним домом Крістіс (англ.Christie's) займає приблизно 90 % світового ринку аукціонних продажів антикваріату, предметів мистецтва тощо. 

Фірма «Сотбіс» (Sotheby's) проводить понад 350 аукціонів на рік, більшість проходить у двох головних торгових залах — у Нью-Йорку й Лондоні. Інші аукціони проводять у Гонконзі, Амстердамі, Женеві, Парижі, Мілані, Цюриху, Мельбурні і Сингапурі.

Аукціон має свої представництва в 29 країнах світу: Європі (15), Азії (8), Америці (6). Участь в аукціонах «Сотбіс» може взяти будь-хто, причому абсолютно безкоштовно.

 

22.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *