Знамениту картину Уінстона Черчілля пустять з молотка на аукціоні Sotheby's

Аукціонний дім Sotheby's  21 та 22 листопада проводе торги Сучасного та післявоєнного мистецтва. Роботи провідних скульпторів та художників цього періоду будуть представлені на цьому заході. Найбільш знаковими стануть три роботи улюбленого художника британців Л.С. Лоурі.

Аукціон також включає в себе роботи, які відображають захоплюючу історію сучасного британського мистецтва за минуле століття, починаючи від важливих ранніх робіт Генрі Ламба, Еріка Равіліаса та Едвард Вардворта, до майстрів середини століття Бена Ніколсона та Дами Барбари Хепворта, а також важливих сучасних митці, таких як Баррі Фланаган та Дженні Савілл.

сотбис николсон

Бен Ніколсон  SEPT 58 (ISEO)  Естимейт: 530,360 - 795,540USD

сотбис лоуры

Л.С. Лоурі "The Ferry t Blyth" Естимейт: 795,540 - 1,060,720USD

Знаменита картина Уінстона Черчілля "The Goldfish Pool at Chartwell" буде представлена на даних торгах 21 листопада. Картина найвідомішого лідера Великобританії з'являється на ринку вперше, оскільки вона була подарована сэром Уїнстоном Черчіллем його охоронцю сержанту Едмунду Мюррею.

Робота зображує улюблений басейн з золотими рибами в саду Черчілля та його дружини Климентани в Чартвелі - місці, яке найтісніше пов'язане з його розвитком як художника.

сотбис черчиль

Естимейт: £50,000–80,000

Черчілль виявив тягу до живопису, коли йому було 40 років, і з цього моменту картина стала важливою частиною його життя. Відомий політик неодноразово зазначав: "Муза живопису прийшла на допомогу". Черчілль і Клементина купили будинок у 1922 році ,покупка стала можливою завдяки несподіваній спадщині від далекого двоюрідного брата - і повинна була жити там 40 років. Чартвелл не тільки став сімейним домом і прекрасним місцем для прийому гостей, але також заповітною країною відступу Черчілля і постійним джерелом натхненн до самої смерті митця.

21.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *