На Sotheby's картина американського абстракціоніста Тая Твомблі встановила рекорд

В аукціонному домі Sotheby's стартувала  "Frieze Week London". Яскраві шедеври  Жозефа Альберса, Сі Томблі, Жан-Мішеля Баскіа та Девіда Хокні  були представлені на торгах, серед них особливе місце зайняла картина відомого американського художника-абстракціоніста Тая Твомблі "Untitled", яка була продана за рекордну для вечора торгів суму - £6,402,500. Ця надзвичайна робота розшифровує знакове та складне злиття слова та зображення, яке притаманне цьому майстру. А за роботу Джозефа Альберса «Homage to the Square Temperate» організатори виручили £2.3 мільйони. Серед творів італійських майстрів відзначилася картина  Аліг'єро Боетті під назвою "Addizione", яка пішла з молотка за £2.3 мільйона, як тільки-но  була представлена.

сотбис твомблы

сотбис альбрес

Варто відзначити також картину відомого  англійського живописця Девіда Гокні "15 Canvas Study of the Grand Canyon". За неї вдалося отримати £6,008,750 тепер це найдорожча робота майстра, яка колись була представлена на аукціоні. Канва - блискучий приклад  непередбачуваного стилю майстра.

сотбис гокны

Торги також об'єднали роботи післявоєнних майстрів, таких як Жан Дууффет, Філіп Густон, Олександр Кальдер, Йозеф Альберс, Джозеф Бьюйс, а також роботи деяких з найвпливовіших художників, що працюють сьогодні, в тому числі Рудольфа Стінгеля, Крістофера Вула, Вольфганга Тіллманса і Річард Принса.

Ukraine Art News рекомендує:

SOTHEBY’S ВПЕРШЕ ВИСТАВИТЬ НА ТОРГИ ЗНАКОВУ РОБОТУ МАРКА ШАГАЛА

ЛОТ ЗА 1$: У КИЄВІ ПРОЙДЕ АНТИКРИЗОВИЙ АУКЦІОН МИСТЕЦТВА

 

 

 

 

 

 

06.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *