Хто з українських зірок озвучував мультфільм «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила»

У мережі оприлюднений другий офіційний трейлер українського мультфільму "Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила". Мультфільм представлений в жанрах фентезі та комедія і створюється за підтримки Держкіно України. Відомо, що події мультфільму відбуваються в Києві "за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів".



До роботи над мультфільмом приєдналися багато українських знаменитостей. В оприлюднених трейлерах, зокрема, вперше прозвучали голоси солістів групи "Время и Стекло" - Олексія Завгороднього (Позитиву) і Наді Дорофєєвої, телеведучих Юрія Горбунова і Сергія Притули, а також лідера групи "ТНМК" - Олега Михайлюти. Крім того, в проекті беруть участь актори "Дизель Студіо" Євген Гашенко, Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, телеведуча Маша Єфросиніна, актор дубляжу Євген Малуха, заслужений артист України Микола Боклан, співак MONATIK, а також заслужені майстри спорту України - Василь Вірастюк і боксер Олександр Усик.



Усик, зокрема озвучив "одного з толерантних і прогресивних троєщинських бандитів". Прем'єра мультфільм запланована на 7 березня 2018 року. Права на його прокат попередньо продані більш ніж в 30 країн, включаючи Китай, Південну Корею, Францію, Польщу, Болгарію, Німеччину, країни Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки. Мультфільм став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно. Сума держфінансування становить близько 20% від загального бюджету в 95 млн гривень.

24.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *