В українській школі в Дубаї відбулася прем'єра вистави «Мавка»

Учні Української школи «Софія» в Дубаї (ОАЕ) узяли участь у прем’єрній постановці вистави «Мавка» за мотивами поетичного твору Лесі Українки «Лісова пісня».

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що, готуючись до цієї вистави, діти разом з вчителькою акторської майстерності Наталією Міщенко доклали величезних зусиль, щоб якнайкраще виконати свої ролі. Вони ретельно вивчали свої персонажі, працювали над сценічними рухами та голосами. Батьки також не залишилися осторонь – вони допомагали з організацією та підтримували своїх дітей на кожному кроці.

«Виступи дітей були наповнені емоціями, енергією та талантом. Кожна роль виконувалася з таким натхненням, що здавалося, ніби глядачі поринули у реальний світ Мавки», – поділилися враженнями у школі.

Особливо відзначено головних героїв: Марію Чічелову, яка виконала роль Мавки, та Єлисея Міщенко, який в ролі Лукаша проявив справжню акторську майстерність. Алекс Вдовиченко вразив усіх своєю яскравою і переконливою грою в ролі злого Марища. Віталія Пукіш, яка виконувала роль Берегині лісу, зачарувала всіх своєю грою на скрипці.

Школа подякувала всім, хто долучився до цього проєкту.  Передусім – партнерам GEMS World Academy – Dubai за допомогу та можливість разом провести це свято.

Нагадаємо, Українська жіноча ініціатива в ОАЕ провела у Дубаї та Абу-Дабі засідання літературних клубів, присвячених Лесі Українці та обговоренню її поеми «Бояриня».

Фото: Українська школа «Софія» / Фейсбук

10.06.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *