В ОАЕ провели майстер-клас «Великодня писанка»

В Абу-Дабі відбувся майстер-клас «Великодня писанка», під час якого майстрині Української жіночої ініціативи (УЖІ) в ОАЕ поділилися з українками й іноземцями секретами писанкарства.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці УЖІ.

Творчий захід відвідали 28 учасниць та учасників, включно з десятьома іноземцями, які мали можливість дізнатися про історію та значення української писанки, техніку розпису яєць і створити свою унікальну писанку.

Українська жіноча ініціатива в ОАЕ подякувала кафе «Ладурі» й особисто Оксані Щербак (Oksana Shcherbak-Dioso) за гостинність, а учасницям та учасникам – за відвідання майстер-класу, зацікавленість, гарний настрій і творчість.

Також подяка висловлена майстриням Лесі Коркішко (Lesya Korkishko), Yulki Na, Інні Свічкар, Марині Федяніній, Юлії Левицькій за готовність ділитися своїми знаннями та неймовірну підготовчу роботу.

Нагадаємо, Українська жіноча ініціатива в ОАЕ провела в Абу-Дабі майстер-клас для дітей і дорослих із виготовлення традиційної прикраси української оселі на Різдво – солом’яного «павука».

Фото: Alona Honcharova

30.04.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *