Український фільм "Я, "Побєда" і Берлін" за повістю Скрябіна вийде в прокат у Польщі

Про це інформує Держкіно. 

"Пригодницька комедія української режисерки Ольги Ряшиної "Я, Побєда і Берлін" розпочинає кінотеатральний прокат у Польщі", - йдеться в повідомленні. 

Вже 4 травня фільм можна буде побачити в кінотеатрах Гданська, 5 травня - в Познані, а 6 травня - у Вроцлаві. З розкладом сеансів можна ознайомитися за посиланням.  

Стрічка занурює глядача в атмосферу 1990-х - епоху молодості Кузьми: музику, строкатий кричущий стиль і романтичні сподівання молоді. За сюжетом за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій "Побєді". Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти машину на шестисотий "мерседес". Але з перших хвилин подорожі все йде не за планом. 

Читайте також: "Я, "Побєда" і Берлін" пішли в народ

Молодого Кузьму Скрябіна зіграв Іван Бліндар, у фільмі також знялися Марія Стопник та Володимир Гева. Режисерка стрічки - Ольга Ряшина.

У фільмі звучать кавери хітів гурту "Скрябін" у виконанні українських зірок: Джамала – "Хай буде так, як хочеш ти", Monatik – "Старі фотографії", "Без обмежень" – "Мовчати", Alina Pash – "Чекаю ночі", Dzidzio – "То моє море", "Антитіла" – "Чорнобиль форева", Adam – "Говорили і курили", "ТНМК" - "Кольорова".

"Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та компанії Golden Tile. Дистрибʼютором фільму виступає B&H Film Distribution Company", - додали у Держкіно.

  • 4 січня зʼявився перший трейлер фільму про Кузьму Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін". Прем'єра стрічки відбулася 14 березня.
  • За п'ять тижнів прокату фільм зібрав 53 934 873 гривень, було продано 356 805 квитків. 
25.04.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *