Щоб діти під час тривог слухали добрі повчальні історії: студентка з Чернівців створила канал із аудіоказками

Про це повідомили у Чернівецькій обласній раді, передає "Еспресо.Захід".

Буковинка планує організувати курси із казкотерапії

Дівчина прагне також організувати курси із назвою "Казкотерапія від Тетянки", які допомагатимуть пережити жахи війни. Свою ідею вона представила на І обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді "Ideas of young people – 2024" та отримала заохочувальну премію у десять тисяч гривень.

"Необхідно робити все для того, щоб малюки були щасливими, бо вони не винні, що недоброзичливий сусід краде їхнє мирне дитинство", – заявила казкотерапевтка, яка уже другий рік поспіль волонтерить для діток.

Дівчина записує українські народні і авторські аудіоказки

Тетяна Чаприк записує аудіоказки, як українські народні, так і авторські, і завантажує їх на Telegram-канал https://t.me/kazochku. Також вона отримала багато хороших відгуків з усіх куточків України та з-за кордону. Відтак вирішила масштабувати свою ідею.

"Часто надходять повідомлення від батьків та діток, що на психологічному рівні мої казки дуже допомагають. Просять, щоб я проводила для них заняття. І перша спроба вже була. П’ять діток, які успішно закінчили курс, змогли написати власні казочки", – ділиться авторка проєкту.

  • До слова, львівські розробники запустили мобільний ігровий симулятор для тренування навичок з тактичної медицини.
24.05.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *