Полотна американської майстрині "вражають" ніжністю

Свою художню кар'єру Еліана Боніні (Eliana Bonini) почала ще в колисці. Дівчина жила і дорослішала серед творців різноманітних проявів: музикантів, скульпторів і художників. Саме це допомогло їй закохатися в живопис. Середовище, де культурне багатство майже повністю складається з творчості, майстерня прикрашена скульптурами, керамікою написаними маслом картинами - стала відправною точкою кар'єри художниці. Серед відомих членів сім'ї - її брат, художник і реставратор творів мистецтва Роберто Боніні де Моура.



Сімейна історія, волею-неволею, направила Еліану в мистецтво. Полотно і масло стали невід'ємною частиною життя, вона вивчала натюрморти та пейзажі інших художників, фігури людей і багато інших предметів. У 2002 році почала працювати у власній студії та в наступні роки зробила три персональні виставки в художньому відділенні банку Бразилії.

Для Еліани картини - не тільки робота, а й місце для особистих думок і нескінченного внутрішнього світу, вони приносять красу і простоту в повсякденне життя. Її роботи представлені на кращих виставках та знаходяться в приватних колекціях.

29.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *