Пінчук дискримінує українських художників

Дискримінація (лат. Discriminatio «утиск») - це негативне ставлення, упередженість, насильство, несправедливість і позбавлення певних прав людей з причини їх належності до певної соціальної групи.

 Представники соціальної групи "українські художники", стверджують, що у стосунках з Пінчук Арт Центром зіштовхнулися з прямою дискримінацією. Інституція, яка веде активну міжнародну діяльність, виставляє зарубіжних художників, в тому числі зірок світової арт-сцени, дозволила собі:

1. Не повідомити про скасування виставки;

2. Не повідомити причини скасування виставки;

3. Не вибачитися за завдані незручності;

4. Не відшкодувати заздалегідь обумовлені прямі витрати на виробництво робіт.


Пінчук Арт Центр нав'язує українським художникам фінансові стосунки, які не передбачають гонорару, покриття витрат пов'язаних із забезпеченням життєдіяльності під час виконання робіт, відшкодування транспортних витрат. Пінчук Арт Центр пропонує компенсувати виробничі витрати шляхом надання благодійної допомоги при обов'язковому клопотанні художника про надання такої допомоги.

Неможливо уявити такий тип стосунків Пінчук Арт Центру із зарубіжними художниками. Фонд Мазоха звинувачує Пінчук Арт Центр в дискримінації і вимагає вибачень. Він вимагає зміни ставлення Пінчук Арт Центру до українських художників, впровадження у ці стосунки цивілізованих етичних та ділових стандартів.
06.10.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
влад
06.10.2016
Там только для "талантливых евреев" остальные не в тренде!