Перший півфінал «Євробачення-2024»: де і коли дивитись

У вівторок, 7 травня, у шведському Мальме відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", за результатами якого стануть відомі перші фіналісти. У цьому півфіналі виступатимуть і представниці України, alyona alyona та Jerry Heil.

Цього року в «Євробаченні» візьмуть участь 37 країн. У першому півфіналі виступатимуть Україна, Кіпр, Польща, Сербія, Литва, Хорватія, Ірландія, Словенія, Ісландія, Фінляндія, Португалія, Люксембург, Австралія, Азербайджан та Молдова.

Цього року організатори конкурсу змінили правила. Якщо раніше країни «Великої п'ятірки», Італія, Німеччина, Франція, Велика Британія та Іспанія, і країна-господарка конкурсу цього року виступали лише у фіналі, то з цього року їхні представники братимуть участь і в півфіналах. Так, під час півфіналу 7 травня на сцену піднімуться представники Німеччини, Великої Британії та Швеції.

Де дивитись перший півфінал «Євробачення-2024»

Перший півфінал стартує 7 травня о 22:00 за київським часом.

Онлайн-трансляція буде доступна на офіційному каналі YouTube конкурсу.

В Україні «Євробачення» транслюватиме:

Послухати півфінал наживо можна буде на «Радіо Промінь».

Нагадаємо, на «Євробаченні-2023» перемогла представниця Швеції Лорін. Це вже друга перемога для співачки, минулого разу вона перемогла у 2012 році.

06.05.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *