Організатори Євробачення 2017 припиняють свою роботу

Команда, яка займалася підготовкою музичного конкурсу «Євробачення» в Києві, заявила про припинення роботи.

«У грудні після забезпечення нашою командою підтвердження від Європейської мовної спілки про те, що "Євробачення-2017" дійсно відбудеться в Києві, у нас забрали наші повноваження, призначивши нового фактичного керівника конкурсу в Україні, якого наділили повним контролем всіх аспектів "Євробачення" в Україні», — наголошується у спільній заяві.

За словами учасників колективу, таке призначення і пов'язані з ним дії заблокували роботу з підготовки конкурсу на два місяці. При цьому співробітники намагалися вести переговори з керівництвом Національної громадської телерадіокомпанії України, керівництвом Держкомтелерадіо, представниками кабміну.

«Запропонована нам нова структура управління конкурсом, відсутність прозорості при прийнятті рішень по ключових напрямках роботи, відсутність юридичних зобов'язань перед залученими до роботи над конкурсом фахівцями, зрив термінів проведення тендерів, — все це, на наш погляд, заважає якісній і своєчасній підготовці до проведення конкурсу в Україні», — підбили підсумок у команді.

«Євробачення-2017» пройде в Києві. Дати півфіналів — 9 травня і 11 травня, фінал проведуть 13 травня.

14.02.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *