На Закарпатті стартував всеукраїнський фестиваль «Драма сьогодення»

На Закарпатті стартував Всеукраїнський фестиваль актуальної драматургії "Драма сьогодення".

Про це повідомили в Фейсбуці Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв, передає Укрінформ.

"Відкрили! Фестиваль актуальної драматургії «Драма сьогодення». Дякуємо Мукачівському драматичному театру за виставу «Тев'є-молочник» (реж. Юрій Крилівець). Дякуємо, що відкрили фестиваль разом з нами! Дякуємо нашим військовим, які роблять можливим показ вистав і створення нових фестивалів, завдяки яким ми можемо говорити про актуальні проблеми та питання сьогодення!" - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, фестиваль триватиме протягом 13-18 травня в Ужгороді. Вистави в рамках фесту йтимуть на малій та великій сценах Закарпатського облмуздрамтеатру.

Свої вистави в рамках фестивалю покажуть Мукачівський драматичний театр, Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка, Київський академічний театр Колесо, Національний театр ім. Марії Заньковецької.

Читайте також: Рудольф Дзуринець, тероборонівець, директор Закарпатського облмуздрамтеатру

Учасників та гостів фестивалю організатори закликають донатити на збори для військових - протягом фестивалю проходитиме збір коштів для ЗСУ.

Раніше, з 10 до 14 квітня, в Ужгороді проходив Всеукраїнський фестиваль камерного театрального мистецтва «Під цвітом сакури».

Фото: Закарпатський академічний Музично-Драматичний театр

14.05.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *