Легендарну комп`ютерну гру відтворять на сторінках дитячої книги

Відоме британське видавництво Random House Books запускає на друк нові дитячі книги, що базуватимуться на відеоіграх японської компанії Nintendo. Відомо, що героями книг стануть персонажі з улюблених ігор, а саме з "Супер Маріо", "Легенда Зельди", "Сплатун" і "Ліс тварин".

За словами редакторів, книги відрізнятимуться від інших. Вони не будуть спрямовані лише на розваги, а більше на розвиток інтелектуальних здібностей молодого покоління. Звичайно, вони вміщуватимуть кольорові сторінки, веселі історії, загадки, головоломки та наклейки.

"Такими незвичайними книгами ми хочемо привернути увагу дітей. Погодьтеся. адже вони повністю занурилися у світ гаджетів та комп`ютерних технологій. Розумію, що зараз 21 століття, але книжки не мають виміру, вони актуальні завжди. Чому б не перенести грайливий світ з телефонів/планшетів на сторінки книжок. Книги дозволять дізнатися персонажів Nintendo в абсолютно новий спосіб. Сподіваємося, що ми не прогадали та дітлахам буде до вподоби", — каже Денніс Шейлі, випусковий редактор видавництва. Перші серії книг видавництво планує випустити у липні. Їх продаватимуть за ціною $10 - 260 гривень.

11.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *