Краса підводного світу крізь об`єктив британського фотографа

Закохана у дайвінг Зена Холлоуей, відкрила у собі нове і досить-таки незвичне для неї захоплення. Взяти підводну камеру до рук дівчину спонукала краса і первозданність єгипетських рифів, безмежне розмаїття підводного світу Червоного моря. Арабський початок з'явився у мистецтві Зени недарма, адже народилася вона у Королівстві Бахрейн, і, завдяки батькові-льотчику, з юних років здійснювала навколосвітню подорож. 



"Подарунок на 18-тиріччя у вигляді підводної камери остаточно перетворив мене зі звичайного дайвера в дайвера-фотографа. Не витрачаючи час і кошти на дорогих вчителів, я віддала перевагу практиці, працюючи підмайстром у знімальних групах каналів Discovery і BBC. Методом проб і помилок освоїла мистецтво підводної зйомки, назавжди занурившись у цей вид фотографії", розповіла дівчина. 



Для кожної роботи Зена ретельно підбирає моделей і освітлення. Правильні «водоймища», правильний ракурс, світло, поведінка людей і речей під водою - все це повинно бути продумано заздалегідь, інакше зйомка може затягнутися на дні і тижні.



Сьогодні Зена всесвітньо відомий підводний фотограф і оператор. З нею співпрацюють модні бренди та світові зірки. Промо відео для Elle Awards, оформлення виступу Kyle Minougue під час її всесвітнього туру, численні рекламні кампанії для Nike, Speedo, Umbro, Pepsi, GQ, Harper's Bazar, National Geographic, Herbal Essences, Camey та інших.



Здавалося б, сучасна фотографія настільки прогресує, що нас дуже складно здивувати. Але є майстри, які прагнуть переконати нас у протилежному. І Зена Холлоуей одна з небагатьох, кому з легкістю вдалося це зробити.

04.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *