Колажі Метта Вишневського "відкривають" світ почуттів

Людина і природа - це вічний взаємозв'язок і вічне протистояння, яке розірвати неможливо. Американський художник Метт Вишневський довгий час досліджував цю тему і висвітлив її у своїх колажах. 



Відомо, що свої картини автор створює шляхом накладення квітів, зубчастих піків, плям Роршаха на вже існуючі портрети моделей. Творчий процес починається з пошуку зображень і закінчується останніми, але такими важливими штрихами. Кілька експериментальних пошуків і народжується новий колаж. Єдине, чим керується творець - це необмежена фантазія. Поширена помилка, що фотографія призначена тільки для захоплення одного моменту.

 

Метт Вишневський кидає виклик цього розуміння мистецтва, створюючи роботи, які об'єднують людей з природою, даючи своїм фотографіям почуття. Вони містять різні реальності в одному зображенні. Молодий талант зацікавлений у візуальних засобах масової інформації. Поза роботою він переводить свої мрії і натхнення в красиві колажі, а іноді відео. Його робота є однією з форм синтезу, де Метт поєднує людство і природу.

16.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *