Голлівудські актриси постали в образі дорослої Джульєтти у календарі Pirelli

Щорічне знімання і підготовчий процес до створення одного з найвидатніших календарів світу – Pirelli – є чи не найцікавішим проектом у фешн-індустрії. Для сторінок календаря запрошують перших зірок світу, а авторами фотографій стають найвидатніші фотографи сучасності.

Відтак, для майбутнього календаря Pirelli 2020, який щороку випускає італійський виробник шин Pirelli, центровою героїнею зробили Джульєтту з п’єси Вільяма Шекспіра. Але нею стала не 16-річна дівчина з трагедії, а доросла жінка, у яку намагались перевтілитись для зйомки такі актриси, як Емма Вотсон, Крістен Стюарт, Індія Мур, Кріс Лі, Розалія, Мія Гот, Клер Фой, Яра Шахіді та Стелла Роверсі.

Автором фантастичних фото став фотограф Паоло Роверсі, який працював з вісьмома жінками, передає Vogue UA.

"Він шукав 35-річну Джульєтту. Ідея в тому, що це нова сучасна інтерпретація, зроблена Паоло", – відгукнулась про фотосесію Клер Фой, відома за роллю Єлизивети II в серіалі "Корона". Для зйомки були задіяні розкішні костюми в дусі твору Шекспіра, а також незвичайні декорації. Наразі в мережі з'явились перші світлини з бекстейджу зйомки.

Що відомо про календар Pirelli? Свій історичний відлік він бере ще у 1963 році, коли його спочатку зробили як неопублікований макет, але вже в наступному році запустили у щорічне видавництво, але в обмеженій кількості. Вперше його створив британський арт-директор Дерек Форсайт. Вже через 30 років компанія Pirelli перезапустила проект і надала йому значення художнього проекту високого рівня.



15.08.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *