Час для безтурботності: у Кам’янець-Подільському замку відбудеться благодійний фестиваль до Дня захисту дітей

У Камʼянець-Подільському замку 1 червня відбудеться благодійний захід «Фортеця дитинства». Це перша подія щорічного дитячого фестивалю від ГІ «Амбасадор дитинства». У межах заходу організатори проведуть великий концерт з участю відомих українських артистів, блогерів та культурних діячів. 

Мета «Фортеці дитинства» — створити атмосферу захисту та піклування для маленьких гостей, а також подарувати їм відчуття, що вони живуть у сильній країні — ніби за стінами неприступного замку. Під час благодійної події всі охочі — зокрема, діти ВПО, загиблих Героїв України та тих, хто захищає Батьківщину на передовій, дітлахи з інвалідністю — зможуть психологічно розвантажитись, взяти участь у безоплатних майстер-класах і квестах, а ще — дізнатися більше про розмінування та інші корисні теми. 

Перша «Фортеця дитинства» присвячена Дню захисту дітей. На головній сцені в Камʼянець-Подільському виступатимуть амбасадори проєкту: Василь Котляров, Поліна Дашкова, Probass and Hardi, Дядя Жора, Міла Нітіч, Микита Ломакін, Люся Кава, Burla, Килиммен, RYANA, Настя Балог, танцювальний гурт «Дубки», Артем Паучек, MariSem, Лаврентьєва Анастасія, Souljast, VARASH, BALSUM, TULUMAN, UGO, Dj Bloodless, Сергій Морозко, Андрій Чорновол та багато інших відомих виконавців. Організатори кажуть, що на події також з’явиться секретний гість. 

Девіз благодійного заходу — «Рівний — Рівному». Організаторам важливо навчати дітей демократичних цінностей: віри в сильну незалежну Україну, добро,  щирість та допомогу одне одному. На подію в Камʼянець-Подільському замку можуть завітати всі охочі.

24.05.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *