«Bakhmut Before»: у Києві проходить виставка світлин міста Бахмут до повномасштабного вторгнення

У Києві в галереї ArtHall D12 (вул. Десятинна, 12) стартував проєкт «Bakhmut Before». В експозиції зібрали реальні фото жителів Бахмуту про рідне місто до повномасштабного вторгнення та повного його руйнування. Виставку присвятили спогадам про місто. Фотокореспондент ZN.UA Василь Артюшенко показав, як проходить проєкт.

репродукція Василя Артюшенка

Зазначається, що метою проєкту є нагадування мешканцям Бахмуту, як виглядало місто, в якому пони прожили частину свого життя та за довгий час створити позитивний спогад про рідний дім, а усім, хто ніколи не був у Бахмуті до війни, – відчути його красу та життя.

репродукція Василя Артюшенка

«Ми знаємо про мілітарний Bakhmut. Знаємо про зруйнований. Знаємо, на жаль, про жахливі втрати, повʼязані з містом. Проте більшість українців не чули й не бачили Бахмут До цих подій», – каже Олексій Халтурін, засновник проєкту та волонтер ГО «ОСА».

репродукція Василя Артюшенка

Під час роботи виставки, 19 квітня, відбудеться благодійний аукціон. Усі зібрані кошти під час виставки передадуть на збір ГО «ОСА» на 3 автівки  для ЗСУ. Виставка триватиме до 19 квітня.

репродукція Василя Артюшенка

17.04.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *