Вишивка Хлої Джордано "дивує" своєю реалістичністю

Хлоя Джордано (Chloe Giordano) - талановита британська художниця та ілюстратор з Оксфорда, що створює приголомшливі вишиті зображення тварин і птахів. Крім ретельного ставлення до кольорової гами, майстриня талановито підбирає розмір роботи, аби звірі виглядали мило та гармонійно.



Барвисті картини дівчина створює за допомогою вмілого комбінування широкого спектра кольорових шовкових ниток, іноді використовуючи одночасно кілька голок, щоб краще змішати кольору. В результаті з-під "пензля" талановитої майстрині на світ з'являються крихітні та неймовірно реалістичні копії різних тваринок.



"Я зовсім недавно почала захоплюватися вишивальним творчістю, але даний момент віддаю йому максимум свого часу та енергії. Вишивка гладдю дозволяє реалізувати самі незвичайні ідеї та фантазії. На одну роботу я витрачаю приблизно три місяці щоденної праці. Спершу довго і ретельно малюю на папері ескіз, доводячи його до досконалості. Потім, використовуючи спеціальні олівці, які легко змиваються, малюнок переноситься на тканину і приступаю до вишивання", - розповіла майстриня. 



Класичну техніку гладдю Хлоя Джордано доповнює власними прийомами - нитки вона підбирає прямо в процесі роботи, при цьому експериментуючи з натягом і нашарування стібків для досягнення об'ємності зображення. Свою яскраву і наївну вишивку ілюстратор з Оксфорда використовує для прикраси одягу, ретро-сумок, книг, подушок та інших виробів.

21.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *