Сюрреалістичні фото роботи київської художниці Ірини Джуль

Фотографія - це завжди відображення як зовнішнього, так і внутрішнього світу автора. Кожна фотографія Ірина Джуль (Irina Dzhul) з Києва наповнена світлом і позитивними емоціями.
Ірина Джулі займається фотографією близько 5 років і її ім'я вже знають не тільки на Україні і в Росії, але і в Європі і США.
У творчості київського фотографа Ірини Джуль (Irina Dzhul) тисячі шанувальників. Її портрети прекрасно складені, тематично різноманітні, нерідко сюрреалістичні, професійно оброблені і в кожному міститься власна історія.
"Як архітекторові, мені цікаво знімати архітектуру під час подорожей, як мамі - діточок, а як дружині сюрреаліста, мені цікаво привносити в роботи загадку ... Мені цікаві всі теми, адже мої роботи відображають мене як людини і багатогранну особистість."
 
джуль1
джуль2
 
Головне, вважає художниця, развиватися, не шкодувати сил, жити і надихатися! Головне не зациклюватися на комерційній зйомці, адже створюючи мало проектів для душі, рано чи пізно це перетвориться не в улюблену справу, а в сухе заробляння грошей. Фотограф все ж повинен бути творчою душею з позитивним посилом.
 
джуль4
джуль3
06.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *