Як Карен Вітуорт "передає" всю любов до природи за допомогою своїх полотен

Карен Вітуорт (Karen Whitworth) - американська художниця, народилася в Портленді, штат Орегон і старша з 5 дітей. Будучи дитиною, Карен багато годин присвятила малюванню.Її сім'я переїхала на Аляску, де дівчинка зустрілася з красою, яка не могла не викликати у неї любов до мистецтва і природи. Протягом багатьох років вона вивчала живопис за роботами інших художників і до сих пір, вже отримавши визнання, продовжує відточувати свою майстерність.

Художниця часто говорить про свою роботу, що світіння, струмуюче зсередини її картин, випромінює тепло і життя. Карен прагне вловити ці життя і світіння в кожному предметі, який малює, стверджуючи, що її улюблене заняття - «ганятися за світлом».

картини 1

картини 3

Вона проводить багато часу на пленері, малюючи пейзажі Аляски, тому що тільки рано вранці і пізно ввечері народжується потрібне їй світіння. Карен має унікальну здатність відображати на полотні незвичайні відтінки світла, які не можуть бути в точно захоплені навіть на фотоапаратом. Саме ця особливість робить роботи Карен настільки чудовими. Зараз вона живе зі своїм чоловіком і двома маленькими дітьми в місті Василла, Аляска.

картини

картини 4

11.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *