У Київському музеї відкривається персональна виставка Ірини Акімової

Нова персональна виставка київської художниці Ірини Акімової «Просто літо!» запрошує глядача у світ яскравих кольорів і експресії, наповнений сонцем і тонкою романтикою справжнього літнього настрою. Динамізм квіткових композицій, казковий профіль тіней дерев, філософія цівок літнього дощу – все це частини натхненної авторської розповіді про чудову пору року, сповнену сонцем, свіжістю, надіями та сподіваннями маленького дива.

Прості сюжети з повсякденного життя трансформуються в яскраву мозаїку образів, що сплітаються у відчуття радості від можливості жити в цьому світі і насолоджуватися ним, незважаючи на всі його проблеми і протиріччя. Уміння бачити красу допомагає зародити в людях бажання зберегти її, а також додати мудрості і доброти в життєву філософію.

Фігуративний живопис Ірини Акімової сповнений теплим м’яким світлом, тонким відчуттям кольору та вмінням сполучати і гармоніювати образи із стилізованими декоративними елементами, немов омаж представникам стилю арт-деко, що пережив свій розквіт століття тому.

В експозиції виставки буде представлений живопис, інсталяції та фотоарт-проект, який Ірина Акімова підготувала разом разом з відомим українським фотографом Сергієм Тумасовим.

Партнери виставки: Українська асоціація жіночих досліджень в мистецтві (UAFRA), ArtBureau.

 

 

05.06.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *