У Києві представлять феєричну колекцію Наталії Колпакової

Культурна лабораторія EDUCATORIUM представляє виставку Наталії Колпакової під назвою "Палімпсест". Нова колекція феєричних творів від української дизайнерки Наталії Колпакової. Унікальні авторські графічні фентезі-роботи на шовкових хустках, які можна використовувати як елемент одягу або інтер'єрний арт-об'єкт. Колекція Наталії Колпакової складається з нових відбитків на шовку.



Протягом 2017 року ексклюзивні хустки Наталії Колпакової вже були представлені на Паризькому "Fashion Week", її виразний стиль вже визнаний серед марок модних брендів, та має своїх шанувальників поміж колекціонерів в різних країнах Європи. Наталія є переможницею конкурсу художників та дизайнерів - "Talents collection". Її оригінальні шовкові шарфи були представлені на виставці "Frankfurt ambiente".
Унікальна та сильна авторська манера не залишить байдужим людей для яких поняття "стиль" - частина способу життя.

В експозиції представлений дивний палімпсест сюжетів, (важливо зазначити, що слово "палімпсест" тут використано опосередковано), аби глядач міг пірнути в міфічний світ окремих снів. Чудова деталізація та якість відбитків на шовку дозволяють використовувати шовковий шарф як елемент декору інтер'єру стінової панелі. Сучасні ілюстрації та графічні знімки приводять в стан збентеження, але завжди пронизують аудиторію потужним магнітом інтриги. Можна споглядати трансформацію реальної дійсності за допомогою яскравої уяви, що майстерно втілена у вишуканих шовкових хустках. Колекція шовкових шарфів "Трансформація перевертнів" є продовженням попередньої графічної серії "Гравці", де кожний із сюжетів є інтерпретацією певного виду ігор. Виставка триватиме до 27 березня 2018 року.

12.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *