Персональна виставка "Віддзеркалення" в Nebo

13 жовтня 0 19.00 арт-галерея Nebo (Київ, вул.. Драгоманова, 14) запрошує на персональну виставку Андрія Задоріна «Віддзеркалення», відомого білоруського художника, що нині проживає вНідерландах.

«Віддзеркалення» - спроба автора через відображення сюжетів у різних живописних техніках дати глядачеві можливість відчути зміну вражень від творів. Експресія акварелі і глибина олійного живопису дозволяють глядачеві провести паралель і усвідомити єдність і відмінність образів, проаналізувати трансформацію змісту при зміні технік і виконання. Андрій Задорін черпає натхнення зі спогадів дитинства, поєднує реальність та уяву.

Персональні виставки Задоріна проходили в галереях Франції, Бельгії, Великобританії, США, Голландії. Роботи знаходяться в колекціях мінського Музею сучасного мистецтва, Британського музею, Музею Метрополітен, Музею Вікторії та Альберта, Національному художньому музеї Білорусі.

У рамках виставки пройде майстер-клас Андрія Задоріна, а також відбудеться презентація книги«Галерея чуття» − збірки інтимної лірики українських письменників XX століття. Експозицію можна буде оглянути до 30 жовтня.

08.10.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *