Авторські ляльки та живопис сучасних українських майстрів представлять у Києві

Різдвяно-новорічні дні оповиті пахощами хвої та мандаринів.  В очікуванні дива, настає час для загадування бажань, час сміху і шоколадних цукерок, веселих віршів під ялинкою, зимових забав і подарунків.

АртПростір Леонардо проводжає старий рік та розпочинає новий виставковий сезон проектом. “Лялькове диво“, який  поєднує живопис  Катерини Косьяненко та авторських  ляльок українських художників.

Лише у АртПросторі Леонардо можна буде побачити роботи українських художників-лялькарів, виконані в різних техніках і жанрах. Ляльки з пластика та текстилю, кераміки і порцеляни, скляні кольорові ляльки-льодяники - створюють чарівну атмосферу Різдвяної казки, яка розгорнулась навколо прикрашеної новорічної ялинки.

ляльки

Улюблені казкові персонажі дітей та дорослих – різдвяні Янголи, гноми та ельфи, королеви та пірати, ведмедики-тедді, Снігуронька та Дід Мороз – з нетерпінням чекають на зустріч з гостями.

Адже в ці передсвяткові дні так хочеться не тільки самому бути щасливим, але і зробити щось добре і чудове для інших людей. Саме тому і творимо казкове «Лялькове диво».

ляльки1

 

Виставка діє з 11:00 до 19:00  

Вхід вільний.

БЦ «ЛЕОНАРДО»   Київ, вул. Б.Хмельницького 19-21

30.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *