Українську культуру представили в Японії на двох фестивалях

Багату українську культуру презентували в Японії на двох фестивалях, які відбулися 2 березня і 24 лютого.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Японії у Facebook.

«2 березня Посольство України вперше взяло участь в міжнародному культурному фестивалі «Tokyo Tower Arts Festival», який було проведено у Токійській вежі у м.Токіо. На даному заході нашу державу було представлено міні-виставкою українських традиційних виробів, презентацією про Україну, виступом у концерті та проведенням майстер-класу з виготовлення ляльок-мотанок», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за сприяння Посольства від української сторони у концерті взяла участь О.Степанюк, яка виконала низку традиційних українських композицій на бандурі, а також дві японські пісні «Хару но умі» та «Сакура, сакура» під акомпанемент японського традиційного інструменту «кото» та флейти.

Раніше, 24 лютого, Посольство України взяло участь у культурному фестивалі «Global Citizen Festa 2019 in ODAWARA» у м.Одавара, преф. Канагава, який було організовано адміністрацією зазначеного міста.

«У рамках заходу було представлено стенд з українськими традиційними виробами та брошурами з інформацією про нашу країну, а також дитячий куточок з розмальовками українських писанок», - йдеться у повідомленні диппредставництва. За інформацією організаторів, згаданий захід відвідало понад 7300 осіб.

Фото: сторніка Посольства України в Японії у Facebook

05.03.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *