Українські школярі дебютували на British English Olympics

Цього року українські школярі представили Батьківщину на міжнародній олімпіаді British English Olympics, яка відсвяткувала свою 10-ту річницю. Всесвітній конкурс проводиться на базі приватних шкіл Великобританії та визначає кращих школярів з усього світу. Відомо, що на ювілейну олімпіаду приїхало понад 2000 учасників з 24 країн.

"Олімпіада є тематичною і щороку організатори вибирають нову актуальну тему. У минулі роки вони були присвячені відновлюваній енергії, соціальним медіа, комунікацій в світі майбутнього. Цього року головною стала тема «Майбутнє планети». У перебігу 2 тижнів команди брали участь в ряді конкурсів, включаючи міжнародні дебати, презентації країн, драматичні спектаклі, конкурс пісень", - розповіли організатори заходу.



Переможцями 2018 року став команда школярів з Мексики, а виступ українців на пісенному конкурсі увійшло до трійки кращих виступів на British English Olympics 2018 серед 230 команд. Також команда від України виступила на церемонії закриття олімпіади, виконавши капела «Human» перед більш ніж 2300 глядачів з усього світу, включаючи послів і консулів країн-учасниць. До участі в змаганнях команду від України протягом 4 місяців готували вчителі DECeducation в рамках проекту British English Olympics. 



«Окрім підготовки матеріалів і вдосконалення знань англійської мови, команди вчилися виступати на публіці, оскільки судді - викладачі приватних шкіл і вузів Великобританії, оцінюють не тільки знання мови, а й презентаційні навички та володіння темою. Наша команда представила Україну на високому рівні та продемонструвала досягнення нашої освіти », - розповіла координатор проекту Катерина Миколаєва.

17.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *