Одесса вразить всіх своїм "Оксамитовим сезоном" мистецтв

З 8 по 17 вересня пройде фестиваль мистецтв "Оксамитовий сезон в Одеській опері". Цього року готуються вражаючі прем'єри, освоюються нові сценічні площадки, і фестиваль плануюють зробити ближчим до глядача.

Метою цієї грандіозної події стане популяризація українського та світового класичного мистецтва та підтвердження авторитета Одеси як культурної столиці півдня України, про це говорять самі організатори. Цей фестиваль присвятили 130-річчю архітектурного шедевру -  Одеського оперного театру.

априо

Цікаво, що квитки на постановки в рамках фестивалю коштують від 20 до 450 грн.

Унікальна програма урочистого выдкриття концерту об'єднала оперний, симфонічний, пісенний жанри в єдиний концертний простір "Українські шедеври на всі часи"- кульмінаційні сцени з опери Миколи Лисенка "Тарас Бульба", які відкрили історію класичного українського оперного мистецтва, оркестрові полотна українських авторів XX-XXI століть Є. Станковича, Г. Майбороди, В. Губаренка та улюблені пісні з золотого фонду української пісенної лірики.

роьдб

Балет "Долі" та "Спляча красуня", опери П. Масканьї «Сільська честь» та Р. Леонкавалло «Паяци» в концертному виконанні - всим цим будуть вражати глядачів на грандіозному фестивалі мистецтв.

Ukraine Art News рекомендує:

ЗАБРОШЕНЫ, НО НЕ ЗАБЫТЫ: ИЛАН БЕНАТТАР ПРЕДСТАВИЛ ЗАТЕРЯННЫЕ ФАБРИКИ ЕВРОПЫ В НОВОМ СВЕТЕ

НА ТОРГАХ SOTHEBY'S ПУСТЯТЬ З МОЛОТКА НАЙКРАЩІ РОБОТИ ПРОВІДНИХ МАЙСТРІВ РИМА ТА ПАРИЖА

ХУДОЖНИЦА МИЯ ТАВОНАТТИ СОЗДАЕТ МОЗАИКИ УДИВИТЕЛЬНОЙ КРАСОТЫ

 

 

 

 

 

28.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *