"Наївно-радісні" картини на склі від української художниці Наталі Курій-Максимів

Сучасна українська художниця Наталі Курій-Максимів створила чудову серію робіт з елементами національного колориту.

Володіючи іскрометним почуттям гумору і нестримною фантазією, натхненна дитячими спогадами і бабусиними казками, сучасний український художник Наталі Курій-Максимів створила чудову серію робіт, в якій майстерно об'єднала наївно-радісне бачення навколишнього світу з елементами національного колориту. Але найдивніше те, що всі її картини написані не на звичних полотнах, а на холодному, тонкому і такому вибагливим склі ...

Незважаючи на те, що техніка письма на склі досить складна і вимагає до себе особливої уваги, тим не менш, Наталі віддала свою перевагу саме їй. Завдяки такому стилю, фарби, нанесені на зворотну сторону скла, набувають особливої яскравість і насиченість. Безумовно, такі картини виглядають по-особливому, вражаючи легкістю форм і контрастом.

До того ж з кожним новим шедевром розкривається неймовірний талант художника. Сюжети її робіт вражають величезною кількістю дрібних деталей, півтонів і відтінків, а так само манерою виконання. М'які, ніжні, плавні лінії, що зачаровують образи, багатогранна тематика від романтичних мотивів до глибокої філософії, неповторний стиль письма - все це і багато іншого робить її творчість унікальним і впізнаваним в усьому світі.

08.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *