Глядачів Одеського кінофестивалю "повернуть" в епоху німого кіно

В рамках Одеського міжнародного кінофестивалю на Потьомкінських сходах покажуть один з найвідоміших фільмів епохи німого кіно "Безпека нижче всього!" (Safety Last). Відомо, що для стрічки 2018 є ювілейним - саме 95 років тому фільм режисерів Сема Тейлора і Фреда С. Ньюмана побачив світ. Головну роль в кіно виконав Гарольд Ллойд.



За своє життя актор знявся в майже 200 фільмах, але популярність прийшла до Ллойда після ролі Гаррі - романтика в окулярах зі стрічки Безпека нижче всього! Дивовижно, але всі трюки в комедії Ллойд виконував сам, а момент, в якому актор повисає на стрілках годинника високо над вулицею - одне з найзнаменитіших зображень в історії кіно. Цей кадр виповнювали в багатьох фільмах, зокрема, в стрічці Роберта Земекіса Повернення у майбутнє.



"В цьому році захід проходитиме з 13 до 21 липня. Уже традиційно на другий день фестивалю, 14 липня, відбудеться кіноперформанс просто неба. Це один з наймасштабніших open-air-показів Європи, на який щорічно збирається понад 15 000 глядачів з усього світу", - прокоментували організатори.

15.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *