Фестиваль "Де кіно" готує дивовижний подарунок для всіх фанатів "Гри престолів"

«Де кіно» - фестиваль короткого метру. Не обмежений шаблонами, з нетиповими сучасними номінаціями. Фестиваль тримає на прицілі молоді таланти, руки і голови яких не бояться камер, влучних кадрів і безсонних ночей у монтажних кімнатах

Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож до країни, де знімали «Гру престолів». В пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, організатори фестивалю оголосили в яку країну поїде переможець. Нею стала Іспанія. Путівку до Канет-Де-Мар, провінції Барселони, від туристичного партнера Fly Together, отримає найкмітливіший учасник.

Fly Together_logo

Переможець на 5 днів зануриться в атмосферу культового серіалу «Гра Престолів» та відвідає Дім сім'ї Тарлі, що знаходиться у «Просторі» – одному із «Семи Королівств», вигаданих Джорджем Мартіном, автором роману «Пісня льоду й полум'я», за мотивами якого знято серіал. Для зйомок маєтку було обрано замок Святої Флорентіни, що у містечку Канет-Де-Мар в Іспанії.

Переможець квесту отримає повний пакет послуг на двох. Туристичний партнер Fly Together безумовно вгадав бажання багатьох українців, адже поціновувачів серіалу чекає не лише кіноекскурс, але і відпочинок на узбережжі. Деталі якого заздалегідь продумав Fly Together.

Аби опинитись в атмосфері «Гри престолів» варто набрати 70 балів із 100 можливих у першій частині квесту. Далі учасник проходить до фіналу, де в сумі необхідно назбирати 150 балів. Перший, хто отримає зазначену кількість – стане переможцем. У випадку, якщо таких учасників буде декілька, ведучий заходу за методом «лототрону» обере володаря путівки на двох.

Фінал квесту відбудеться 23 вересня на фестивалі «Де кіно. Епізод 2» у Києві.

Завдання квесту побудовані так, що кожен учасник може приєднатися на будь-якому етапі до 22 вересня включно. Участь абсолютно безкоштовна. Квест складається з онлайн та офлайн завданнь.

Квест в рамках Де кіно

Нагадаємо, фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються нон-стоп майстер-класів, кіноперегляди, розваги для дорослих і дітей і, звичайно ж, фінал квесту.

Щоб взяти участь у квесті, реєструйтесь за посиланням.

Ukraine Art News рекомендує:

ОБРАЗ ЛЕГЕНДАРНОЙ ФРИДЫ КАЛО "ОЖИЛ" БЛАГОДАРЯ УСИЛИЯМ ИЗВЕСТНОГО ФОТОГРАФА И ДИЗАЙНЕРА

ВИКРАДЕНІ КАРТИНИ ОДНОГО З "НАЙДОРОЖЧИХ" ХУДОЖНИКІВ СУЧАСНОСТІ ГЕОРГА БАЗЕЛІТЦА ВИЯВИЛИ У НІМЕЧЧИНІ

ДЕТСКАЯ НАИВНОСТЬ И ЧИСТОТА В КАРТИНАХ УКРАИНСКОЙ ХУДОЖНИЦЫ ЕКАТЕРИНЫ ДУДНИК

 

 

 

 

 

08.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *