Львів'ян запрошують на благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА»

У суботу, 22 квітня о 18:00 у стінах Львівській національної філармонії, спільно з Академічним симфонічним оркестром INSO-Lviv та галереєю Home of Arts Lviv, за підтримки ВЕТЕРАН МЕДІА відбудеться благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА». Про це повідомили організатори.

Мета ― 1 500 000 гривень.

Взявши участь у благодійному аукціоні, ви приєднуєтесь до благородної справи ― підтримуєте наших Воїнів у здоланні ворога, наближенні до перемоги та отримаєте унікальні лоти, які не можна побачити деінде.

Усі зібрані кошти будуть направлені на придбання засобів повітряного нападу для львівської 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Ці безпілотні авіаційні комплекси військового та цивільного призначення забезпечують моніторинг, повітряну розвідку, відеоспостереження та корегування артилерійського вогню вдень та вночі ― (БпАК) «ВАЛК-1» (відомий як «Валькірія»), які несумнівно скоротять чисельність ворога!

На вас чекатимуть: унікальні лоти неймовірний музичний супровід від Академічного симфонічного оркестру INSO-Lviv незабутня атмосфера вечора, яка надовго залишиться у ваших серцях

 

Запрошуємо долучитися кожного та кожну і допомогти Воїнам України.
 
17.04.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *