Живопис від Михайла Заблодського "зачаровує" своїм колоритом

Український художник Михайло Заблодський (Mihaïl Zablodski) створює чудові картини у стилях магічний імпресіонізм і експресіонізм. Все життя хлопець люблю мистецтво - не тільки живопис та й архітектуру, анімацію, кінематографію та скульптуру. Саме тому у нього завжди виникало бажання спробувати різні стилі живопису, та й всі види мистецтва в цілому. 



"Я знімався у кліпах, у дитинстві займався скульптурою, танцями, анімацією, а недавно навіть став писати сценарії і малювати дуже незвичайні, максимально близькі до живопису, комікси. Люблю, коли в роботах є певна загадка, таємниця, інтрига. Живопис не повинна сліпо повторювати природу, вона розширює наше сприйняття реальності, загострює його", - поділився майстер. 



Відомо, що на особистий стиль вплинуло дитяче захоплення архітектурою та історією. Адже більшу частину життя планував бути або архітектором, або археологом. Але мистецтво перемогло...Сьогодні Михайло постійний учасник всеукраїнських та міжнародних виставок. Роботи знаходяться у приватних колекціях України, Росії, Англії.

16.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *