В Анкарі відбудеться показ фільму «Область Героїв»

В Анкарі сьогодні ввечері відбудеться показ фільму «Область Героїв», який розповідає про українців, які у 2022 році, ризикуючи всім, врятували тисячі життів в самому пеклі російської окупації: в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах та селах.

Про це повідомляє власкор Укрінформу. 

«Проведення заходу присвячено до дня звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Запрошуємо українців і друзів України на показ першого українського повнометражного фільму, знятого під час війни у 2022 році для світового кінопоказу», - повідомили агентству в Українській спілці в Анкарі.

 

Автор та продюсер фільму Олексій Комаровський. Фільм «Область Героїв» - це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій простих українців, які особисто зіграли головні ролі у кіно. І саме в цьому полягає унікальність цієї кінострічки на основі реальних подій: це кіно без акторів.

Показ відбудеться о 19:00, з перервою на розговіння (іфтар), за адресою: Söğütözü Mah. Dumlupınar Blv. No:120/A, Çankaya/Ankara (станція метро МТА)

Вхід вільний. Фільм буде демонструватися українською мовою з англійськими субтитрами.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня, в річницю звільнення Бучі, начальник головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов розповів, що на Київщині окупанти вбили 1374 українців, 280 вважаються зниклими безвісти, загинуло 38 дітей, 34 зазнали поранень. 

31 березня 2022 року Сили оборони звільнили від російських загарбників місто Бучу, що в Київській області. Буча пережила 33 дні окупації, правоохоронці зафіксували 9000 російських воєнних злочинів.

31.03.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *