Порошенко став героєм карикатур

Чому б в коридорах Адміністрації Президента України не розмістити виставку карикатур Жори Ключника? Мистецтво!

Президент України Петро Олексійович Порошенко повинен якось відзначити хмельницького художника Георгія Ключника. Кращого літописця і піарника діяльності вищих органів державної влади більше не знайдете! Мінімум – Заслужений художник!

А якщо серйозно, Президент і К давно стали творчою музою Жори Ключника! Вірніше, героями ядучих карикатур. Таких колоритних персонажів, реальних політичних сюжетів, дивних заяв, епатажу більше нійде не знайдете!

Жора – художник президентського рівня. Намалював мало не всіх головних діячів світової політики – очільників Франції, США,  Німеччини, Англії, Польщі, Білорусі, Італії, ЄС, НАТО…

Дуже багато часу і карикатур приділив генію всіх часів і народів сонцесяйному В.В.Путіну. Тепер до передової країни, якою за переконаннями тамтешніх телепропагандонів є Рашка, йому категорично не можна! Ще щось станеться… Як і іншим ентузіастам Музею плакату і журналу “Музеї України”, де Жору Ключника вважають талантом і художнім директором.

Вечорами Жора любить дивитися новини. Майже щодня вони його так вражають, що кидає все і після якогось особливо яскравого сюжету створює черговий карикатурний шедевр.

В його колекції чи не всі топові депутати, міністри, громадські і партійні діячі. Політик не може вважатися відомим, якщо не потрапив на карикатуру Жори Ключника!

Петра Олексійовича Порошенка Жора Ключник вважає королем міжнародної карикатури. Жоден український Президент до нього не потрапляв “під олівець” скількох карикатуристів з багатьох країн! Це – серйозне геополітичне досягнення! Хоч тут… І це РАДУЄ! Після карикатур легше дають кредити, бо розуміють, кому, куди і навіщо вони підуть. А тих, хто ті кредити буде віддавати, ще не намальовано…

Взагалі, Жора дуже чітко і лаконічно подає світову закулісну політику. Починають розуміти свої ролі навіть безпосередні учасники…

На малюнках Жори, всі українські політики гарно вдягнені, причепурені, красиві і карикатурогенічні.

Особливо ретельно вимальований улюблений Петро Олексійович. Адже, саме йому доводиться мати справу з отим строкатим політичним оточенням, вже не згадуючи абстрагованого Обаму, ображеного Путіна, здивованого Оланда, брутальну Меркель.

На їх фоні наш Президент, у карикатурах Жори Ключника, виглядає дуже достойно! Що викликає законну гордість за нашу велику європейську державу без безвізу, презирство до Рашки і щире бажання дати Жорі орден За заслуги ІІІ ступеню!

Не менш красиво у Жори зображені наші доблесні депутати, урядовці, менти, прокурори, судді, олігархи, висококласні повії та інші справжні герої нашого такого бурхливого і несподіваного часу. Істині трударі-державотворці, кризові менеджери. Жаль, що нам не пощастило народитися і жити саме у цю неймовірну епоху. А може пощастило…

Кого б тоді малював Жора Ключник?

Що не кажіть, а певний рівень демократії і свободи слова у нас є.

Існуючи в Україні, Жора спокійно пародіює десяток лідерів великих країн. Включаючи власного Президента. І йому за це нічого не було! Навіть гонорару!

Погодьтеся, що це є великим досягненням! Перемогою, проривом! Мінімум гарною новиною.

Головне, аби Жора Ключник не надумав створити серію помпезних академічних портретів видатних діячів сучасності. Тоді справді не зрозуміють…

Звертаємося до прес-секретаря Президента України С.Цеголка – а чи можна розмістити десь в чисельних коридорах АП виставку карикатур Г.Ключника?

29.10.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *