Новий погляд на красу африканських жінок у скульптурах Філіпа Фаро

Бувають же люди, як в народі говорять, з талантом від Бога, але що дасть сам талант без постійної тяжкої роботи? Французький скульптор Філіп Фаро (Philippe Faraut). Ось уже багато років проживає в Америці, 15 років із яких він присвятив подорожі по штатам та Канаді, де вивчав особливості свого нелегкого ремесла, навчався мистецтвустворення скульптури. Він відомий як майстер, який створює дивовижні скульптурні портрети з бронзи та мармуру. Також талановитий скульптор працює з глиною та водною основою. Художню освіту отримав в місті Аннесі, Франція.

филип фаро 1

филип фаро

Роботи майстра вражають своєювиразністю та натуралізмом. Зи цим ховається досконале знання анатомії  та  будови обличчя людини. Майстерність Філіпа настільки унікальна, що його запрошують читати лекції навіть майбутнім спеціалістам в області судової реконструкції. Скульптури можуть бути як шестидюймовими порцеляновими статуетками, так і величезними пам'ятниками.

филип фаро 3

Філіп Фаро намагається створити у своїх роботах ілюзію дійсності, удосконалюючи техніку анатомії та драпірування. За все життя скульптор об'їздив величезну кількість міст, окрім Америки і рідної Франції: серед них Канада, багато країн Європи, азії, Африки та карибського басейну.

филип фаро2

Ukraine Art News рекомендує:

ХУДОЖНИК АМІТ ШИМОНІ "ПЕРЕТВОРИВ" ТРАМПА ТА ОБАМУ НА ХІПСТЕРІВ

ШАРИКОВАЯ РУЧКА ТВОРИТ ЧУДЕСА: ГИПЕРРЕАЛИСТИЧЕСКИЕ КАРТИНЫ ХУДОЖНИЦЫ САРЫ ЭСТЕЖЕ

 

 

 

 

 

27.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *