Макс Кідрук презентував у Києві роман про поселенців на Марсі

Український письменник-фантаст, рівнянин Макс Кідрук у суботу, 25 березня 2023 року, провів у столиці презентацію свого нового роману "Колонія"

Зустріч з читачами, на яку прийшло кілька сотень людей, пройшла у конгресно-виставковому центрі "Парковий", що на Дніпрових схилах.

Письменник розповідав про що його новий твір та відповідав на запитання.

Читайте і дивіться також: Макс Кідрук в гостях у Сергія Руденка

Після завершення офіційної частини зустрічі до Кідрука вишикувалася довга черга із тих, хто бажав отримати автограф.

"Києве, дякую! Ви фантастичні!", - зазначив Кідрук у себе на фейсбуці.

"Про кращий старт туру годі було мріяти", - додав він.

Як можна дізнатися з офіційного сайту Макса Кідрука, попереду у нього промотур на підримку роману "Колонія". Письменник збирається відвідати Львів, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Коломию, Чернівці, Кам'янець-Подільський, Хмельницький, Луцьк, Житомир, Вінницю, Умань, Одесу, Кропивницький, Звягель, Кропивницький, Олександрію, Полтаву, Кременчук, Кривий Ріг. Закінчиться тур 13 травня.

 

Довідка

Роман "Колонія" Макса Кідрука описує події XXII ст. як на Землі, ураженій новим небезпечним патогеном, так і на Марсі, де зі 100 тисяч жителів планети третина народилася вже там. При цьому за своїм рівнем знань та професійних навичок марсіани значно поступаються фахівцям з Землі, які отримують краще працевлаштування та більшу зарплатню.

26.03.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *