Корейський художник Куін Шим створює дивовижні цифрові скульптури

Куін Шим (Kyuin Shim) - талановитий цифровий художник з Сеула, Корея. Його роботи досить незвичайні. Він створює не просто красиві ілюстрації або картини, а справжні цифрові скульптури. Володіючи досвідом і особливою майстерністю в створенні фотореалістичних зображень, він малює скульптури, які з першого погляду можуть здатися професійними фотографіями робіт якогось скульптора-сюрреаліста. Однак усіх цих скульптур не існує, або поки ще не існує, і всі вони живуть тільки в уяві автора і на малюнках.

Корейський художник здебільшого створює свої зображення в монохромному або чорно-білому вигляді. Таким чином, він усуває глядача від вивчення непотрібних деталей і концентрує його увагу на самій скульптурі. Скульптури виконані не тільки майстерно, але і дуже незвично.

шимшим1

Сама форма, сюрреалістичні ідеї, тонка філософія, символічна складова - все це змушує милуватися творами Kyuin Shim не тільки як красивими зображеннями, а й як зображеннями, в яких є глибина і зміст.

У своїх цифрових скульптурах він намагається висловити внутрішній стан людини. Емоційна пригніченість, душевні переживання, а також любов, людські відносини і так далі.

шим3

12.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *