IMAGINE DRAGONS ПРЕДСТАВИЛИ КЛІП CRUSHED З КАДРАМИ З УКРАЇНИ

У ролику показане село, яке знищили окупанти.

Американський гурт Imagine Dragons представив кліп, знятий на пісню Crushed. У його створенні використовували кадри, які було знято в Україні під час повномасштабного вторгнення.

У кліпі показано 14-річного Сашка, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п'яти місяців, а тепер "у ньому нічого не залишилося". Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили.

У відео можна побачити зруйновані бомбардуваннями та обстрілами будинки, в яких колись жили люди, школу, де навчалися діти. Тепер це обгорілі скелети минулого життя. Вони ще пам'ятають людей, які більше не повернуться.

Учасники гурту відзначили, що історія Сашка та його родини - одна з тисяч. Вони втратили все, але залишаються у своєму селі і сподіваються відбудувати свій дім.

Вихід ролика гурт анонсував 9 травня.

 

Гурт виступив на підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення Росії. Соліст Ден Рейнольдс під час європейського туру, що відбувся у 2022 році, виходив на сцену з прапором нашої країни.

 

Крім того, Imagine Dragons стали амбасадорами кампанії United24 та допомагали збирати гроші на медичну допомогу тим, хто постраждав від російської агресії.


10.05.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *