"Гвардія наступу": Укрпошта запустила в обіг нову марку

Укрпошта у вівторок, 9 травня, запустила в обіг нову марку "Гвардія наступу"

Про це повідомив у себе в telegram-каналі генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

"Дякуючи силам протиповітряної оборони, які, як завжди, відпрацювали на відмінно, запускаємо сьогодні "Гвардію наступу". Спецпогашення відбудеться в усіх обласних центрах України, звісно, з участю наших захисників. І ніякий злий дідусь нам не завадить!", - йдеться у дописі. 

Як передає кореспондентка Еспресо Валерія Пашко, Укрпошта презентує поштові марки, присвячені нашим військовим та захисникам.  

Марка "Гвардія наступу"

Поштовий блок "Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу" містить поштові марки, на яких зображені бійці Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України. Невдовзі поштові випуски із зображеннями українських військових будуть доповнюватися новими серіями марок, присвячені Генеральному управлінню розвідки та Службі безпеки України. В Головпоштамті вишикувалася черга по марки.

Укрпошта запустила в обіг нову марку

Укрпошта запустила в обіг нову марку

Раніше, 4 травня, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський проінформував про передзамовлення марок "Гвардія наступу".

"Друзі, як вчора сказав президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей вогник позитиву", - написав гендиректор і анонсував випуск нової марки.

9 травня Укрпошта випустить "Гвардію наступу".

4 травня відкрили передзамовлення

Поштовий набір "Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу" коштує 105 гривень.

У нього входить блок марок, конверт і три картки "Державна прикордонна служба України", "Національна поліція" та "Національна гвардія України".

У цю серію увійдуть також марки присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, але їх випустять згодом.

Донати, зібрані під час оформлення передзамовлення 4–9 травня, Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам Гвардії наступу.

"Ні на що не натякаємо, просто марки випускаємо, або, використовуючи спортивну термінологію: замість "бессмертного полка" грає Гвардія наступу", - наголосив Смілянський. 

Автор поштового випуску - заслужений художник України Олександр Охапкін.

09.05.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *