На Івано-Франківщині стартувала виставка "Спалах сьогодення"

У арт-просторі ZenkoFoundation відкрили проект випускників Школи сучасного мистецтва.

28 жовтня в арт-просторі ZenkoFoundation (Татарів, Івано-Франківська обл., готельний комплекс «Коруна») відкрилась виставка випускників та учнів Школи сучасного мистецтва «Спалах сьогодення». Подивитись роботи молодих митців можна до 10 лютого, вхід вільний.

У проекті художники спробували показати своє відчуття Часу – метафізичної категорії, яка по-іншому сприймається різними епохами та поколіннями. Час пришвидшується, або повільно спливає – де знаходиться межа між «вчора», «сьогодні», «завтра»? Чи виступає Теперішнє єдиною можливістю реального? Кожний з художників має свою відповідь - величезний бокал наповнений по вінця, ляльки, які загрузли у бетоні, яскравий живопис, клітка, у яку можна зайти та за власним бажання опинитись за гратами, наплічник, у який може поміститись доросла людина. Виставка насичена інтерактивними елементами та цікавими ідеями.

Spalah Siogodennia (1)

«Фундація розпочинає новий етап своєї діяльності – це робота з інституціями, які представляють молодих авторів. Художникам, які тільки починають свій шлях у мистецтві, необхідно давати можливість показати себе. Ми вважаємо, що це дуже важливо для розвитку українського сучасного мистецтва», - каже засновник ZenkoFoundation, ЗенкоАфтаназів.

Молоді митці представили в арт-просторі фундації відео-арт, живопис, фотографію та інсталяції.

Куратори: Вікторія Бурлака, Аліса Гришанова

Spalah Siogodennia (3)

У проекті беруть участь: Юлія Кисель, Альона Кирпа, Олександра Доцок, Надія Стороженко, Антон Логов, Василь Равлюк, Олексій Павлусенко, Олексій Бурдій, Анна Роєнко, група Tandem (Валентин Чорний, Марія Бондаренко), Олена Лук’янова, Євгенія Антонова, Стан Квітко, Наталя Мисак, Анна Легенька, Артур Млоян, Назар Мостовий, Каріна Громова, Вікторія Лихольот, Марія Прошковська, Анна Мірошниченко, Анна Костюк.

Ukraine Art News рекомендує:

МНОГОГРАННАЯ ГЛУБИНА ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО СОЗНАНИЯ: ПРЕВОСХОДНЫЕ ПОЛОТНА ТОМАША АЛЕНА КОПЕРА

МИНИАТЮРЫ ПОДВОДНОГО МИРА НА ФОТОГРАФИЯХ МЭТЬЮ АЛБАНЕЗЕ

 

01.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *