Графічні роботи Івана Марчука представлять у Києві

Ім'я українського художника Івана Марчука добре відоме всім любителям українського мистецтва. Він увійшов до списку "Сто геніїв сучасності" і продовжує популяризувати вітчизняну живопис на світовому рівні. Його чергова виставка під назвою "Музика на полотні" стартує 19 серпня у Києві. Вона об'єднує 70 робіт автора різних творчих періодів. Вперше широкому загалу буде рпредставлена серія графічних робіт "Нові експресії", створена ще в Нью-Йорку, живоисний цикл "Погляд у нескінченність", свіжі абстрактні полотна і неймовірні пейзажі, які наповнені глибокими філософськими роздумами про вічні теми людського буття.

Картинами митця захоплюються сотні тисяч українців та люди поза межами країни. Іван Марчук створив власний унікальний абстрактний стиль "ленталізм" - надзвичайно цікава техніка нанесення фарби тонкими кольоровими лініями, їх переплетіння ід різними кутами, завдяки чому досягається ефект об'єму та сяйва.


Адрес: Центр сучасного мистецтва М17. Київ, вул. Антоновича (Горького)

Ukraine Art News рекомендует:

РАБОТЫ ОДНОГО ИЗ САМЫХ ИЗВЕСТНЫХ УКРАИНСКИХ АВАНГАРДИСТОВ ПОКАЖУТ В СТОЛИЦЕ

ЖАНРОВУЮ ЖИВОПИСЬ XIX ВЕКА ПРЕДСТАВИЛИ В ОДНОМ ИЗ ОДЕССКИХ МУЗЕЕВ

 

17.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
віталій
18.08.2017
пан Марчук - геніальний...має своє, неповторне, бачення світу і, у чомусь, складний для розуміння, бо сенс його картин зрозумілий тільки самому автору... чи може не треба шукати якийсь сенс - пан Марчук наповнює звичні форми своїм незвичайним плетінням?