Українці можуть вплинути на створення українських комп'ютерних ігор

Після майдану активно стає популярним все українське, адже саме «Революція гідності» переконала більшість українців, що українське - це круто.

Всім відомо, що і ігрова індустрія (створення комп'ютерних ігор) в якій крутиться не менше фінансів, ніж в кіноіндустрії, славиться завдяки декільком хорошим вітчизняним проектам. Однак, серед самих українців ситуація інша, саме тому українські розробники абсолютно не хочуть дивитися на вітчизняного споживача. А все чому? Тому що українці не підтримують вітчизняний продукт, а розробники, у свою чергу, навіть про українізацію «забувають», оскільки - це не варте часу і ресурсів. Тобто, такий собі замкнутий круг.

Як з цього вийти? В першу чергу, українцям підтримувати українські проекти. Для прикладу, існує один із небагаточисельних україномовних YouTube-каналів «Let's Play українською» (https://www.youtube.com/user/RAmAntik21), який, окрім іншого, активно поширює і українські проекти. Як виявляється, їх досить багато, однак, знає про їх «українське коріння», лише обмежене коло осіб, оскільки інших не цікавить українське.

Лише за останній час з'явилося чимало хороших українських ігор, розробники деяких з них навіть на українські голоси «розщедрилися», але, як підсумок, зазнали провалу, оскільки, українці, абсолютно не підтримали її.

Ну що ж, давайте активно підтримувати українське і розвивати його. До речі, україномовні канали на YouTube - це ще більша рідкість, ніж українські ігри, тому україномовний YouTube-канал «Let's Play українською» (https://www.youtube.com/user/RAmAntik21) також потребує підтримки кожного з нас.

11.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *