Український гурт "Somali Yacht Club" виступить на одній сцені зі Стінгом

Український гурт Somali Yacht Club представить Україну на одному із найбільших фестивалів в Чехії – Metronome Festival Pragu. Там наші співвітчизники виступлять на одній сцені з британським рок-музикантом Стінгом, гуртом Kasabian, шотландцями Young Fathers.

Somali Yacht Club делегує український музичний та стріт-арт фестиваль RespublicaFEST. Захід щорічно проходить в перші вихідні вересня. В його рамках також проходить ряд партнерських проектів із великими європейськими фестивалями.

Metronome Festival Pragu вважається найперспективнішим музичним івентом Чехії, оскільки проходить одночасно із іншим найбільшим опен-ейром в центрі Праги – United Islands of Prague.

Цьогоріч RespublicaFEST пройде в Кам'янці-Подільському 1-3 вересня. На ньому побувають гіпнотичні електронні маги Beissoul&Einius, неперевершений мелодист Leo Mantis, яскраві жіночі колективи VivienneMort та "Один в Каное", енергійні ска-рокери "Жадан і Собаки". Також на музичному святі очікують на швейцарських, німецьких та чеських артистів.

18.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *